Zoonen Vastgoed in Veenendaal

Zoonen Commercieel Vastgoed is gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed sinds 2006. Het tean van zes medewerkers heeft ruime ervaring. Ze zijn sinds 2006 uitgegroeid tot de marktleider in commercieel vastgoed in de regio Vallei / Veluwe. Ze zijn als team constant bezig met de veranderingen in de markt om hier flexibel op in te kunnen springen. De bieden meerdere diensten aan en zijn in al deze activiteiten gespecialiseerd.

Verhuur en verkoop van Zoonen Vastgoed

Zoonen Commercieel Vastgoed biedt verschillenden diensten aan. Dit is bijvoorbeeld het verhuren en verkopen van panden, taxaties, vastgoedbeleggingen, consultancy en vastgoedbeheer. De panden die ze verhuren en verkopen kan je vinden via de website van Zoonen Vastgoed. Ze hebben een ruim aanbod aan verschillende panden. Dit kunnen bijvoorbeeld bedrijfspanden, kantoren, winkels of logistiek vastgoed zijn. Op de website kun je makkelijk de omschrijving en de kenmerken van de panden vinden. Mocht je nog meer informatie over het pand willen dan kan je natuurlijk ook altijd telefonisch contact met Zoonen Vastgoed opnemen of je kunt via de website het formulier invullen.

Andere diensten

Zoonen Vastgoed doet naast het verkopen en verhuren van panden ook de taxaties. Hierbij werken ze volgens de erkende gedrags- en beroepsregels van het NRVT en de internationale richtlijnen EVS/IVS en is ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed en Wonen. Hierbij zijn voor Zoonen Vastgoed deskundigheid, integriteit, professionaliteit en objectiviteit belangrijke kernwaarden. Verder hebben ze ook een uitgebreid en actueel netwerk in de beleggingswereld van commercieel vastgoed. De ervaren medewerkers ondersteunen en adviseren je bij de gebiedskeuze en locatiekeuze. Ook kunnen ze je adviseren over de juridische en financiƫle aspecten die belangrijk zijn bij bestaande vastgoedtransacties en bouwgrondtransacties. De medewerkers van Zoonen Vastgoed treden ook steeds vaker op als allround vastgoed adviseur. Kijk op de website wat ze voor jou kunnen betekenen. Zoonen Commercieel Vastgoed beheert ook vele objecten zoals woningen, studentenhuisvesting, kantoren en winkelpanden. Als je op zoek bent naar iemand die de vastgoedportefeuille beheert doet Zoonen dit ook. Hierbij heb je de keuze om het beheer gedeeltelijk of volledig bij Zoonen onder te brengen. Kortom, voor advies en informatie over vastgoed en bedrijfsruimte in Ede kun je terecht bij Zoonen Commercieel Vastgoed.