Kadastrale kaart

Nuttige kennis verschaffen over het perceel en de daarop gelegen objecten? Het rapport van KadastraleKaart.com zorgt ervoor dat je deze kennis kunt vergaren. Met de kadastrale kaart krijg je informatie over de ligging en de omgeving van het perceel. De kadastrale grenzen van het perceel worden ook gedeeld. Daarnaast staan de perceelnummers en de belangrijkste bebouwing ook in het rapport. Een Kadastrale kaart wordt ook gecombineerd met een luchtfoto.

Kadastrale kaart met luchtfoto? De Kadastrale kaart met luchtfoto bevat een kaart uit verschillende voorgaande jaren met het perceel en de omliggende percelen. Het rapport bevat streetview-foto’s, een omgevingskaart, de gemeentenaam, de aanduiding en de adressen in het perceel. Op de luchtfoto’s van de afgelopen drie jaar wordt een kadastrale kaart geprojecteerd. Hierdoor wordt er een duidelijk beeld gecreëerd van de ligging van het perceel in een veranderende omgeving.

Globale ligging in de omgeving

De globale ligging van een kadastraal perceel in de omgeving wordt getoond op de Kadastrale kaart. Perceelgrenzen, perceelnummers en de belangrijkste bebouwing zijn onderdelen van het rapport. Je kunt geen maten afleiden uit de Kadastrale kaart. Unieke perceelnummers, vastgestelde en voorlopige kadastrale grenzen, bebouwing en overige topografie, straatnamen en huisnummers, het is allemaal te vinden op de Kadastrale kaart. Op de kaart staan overigens geen exacte grenzen en maten. Deze kan je dan ook niet afleiden uit de kaart.

Kadastrale percelen

Zie hoe kadastrale percelen en grenzen liggen op een interactieve kaart van KadastraleKaart.com. Zoek op adres of perceelnummer, kies voor een luchtfoto of stratenplan als ondergrond. Hiermee kan je de ligging van de kadastrale grenzen goed interpreteren. De luchtfoto is makkelijk wanneer je de kadastrale grenzen goed wilt zien. Het is zelfs mogelijk om te kiezen hoe groot je het gebied op de kaart wilt zien. De omgevingskaart kan je zien als het bestemmingsplan op de kaart.