Houten vergadertafel om te vergaderen in stijl

Vergaderen is een moment van intense communicatie tussen mensen. Daarom mag een vergaderzaal er best wel gezellig en vooral stijlvol uitzien. Een houten vergadertafel draagt bij tot een aangenaam en ontspannen sfeer. Ook al kan het in vergaderingen soms wel heftig gaan, een stevige houten vergadertafel straalt een zekere rust uit die welkom is in overlegmomenten. Maar welke tafel kies je precies? Er zijn heel wat mogelijkheden als het gaat om grote vergadertafels. Wij helpen jou hier alvast een eind op weg om de juiste keuze te maken.

Kies je eigen stijl

Uiteraard zijn de afmetingen van de tafel van groot belang. Daarnaast wil je natuurlijk ook je houten vergader tafel volledig afstemmen op de stijl van je kantoor. Ben je in een industrieel pand gevestigd? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een stoere houten tafel met een metalen onderstel. Heb je eerder een landelijk kantoor? Ga dan voor robuuste houten tafelpoten. Wil je eerder een sobere en minimalistische vormgeving? Dan is bijvoorbeeld een strakke steigerhouten tafel een van de mogelijkheden. Of wat denk je van een boomstamtafel? Dit is een echte eyecatcher in je kantoor.

Hout heeft heel wat voordelen

Naast het gegeven dat een houten vergader tafel een klassevolle uitstraling heeft, is hout ook duurzaam. Eens je deze tafel hebt, heb je ze voor heel wat jaren. Een ander groot voordeel van een houten vergader tafel is dat ze met alles te combineren is. Zo zijn bijvoorbeeld zowel houten als stoffen en lederen stoelen geschikt om bij een houten tafel te plaatsen. Hout staat prachtig op een betonvloer, een tegelvloer of op kamerbreed tapijt. Wat de andere meubelen betreft, kun je bijvoorbeeld kiezen voor kasten in dezelfde houtsoort en afwerking als je vergadertafel. Of je creeert contrasten door heel andere meubelen te kiezen. Combineer je vergadertafel in hout met wanddecoratie waarin ook hout is verwerkt, een houten kunststuk op de kast of houten plafondlampen. Zo krijg je een harmonisch geheel en een stijlvolle vergaderzaal waar het aangenaam is om te overleggen.