Het verwarmen van gebouwen en grotere ruimtes: ingewikkelder dan je denkt

Wanneer je vaak in kantoorgebouwen of bijvoorbeeld winkelruimtes komt, weet je waarschijnlijk wel dat klimaatbeheersing nog een aardige klus is. Door de omvang van dergelijke gebouwen is het niet meer enkel een kwestie van een radiator met CV ketel. Hier zijn vaak flinke installaties voor nodig. In dergelijke gevallen worden vaak specialisten als Mark Climate Technology ingehuurd. Dergelijke bedrijven weten precies hoe zij zorgen voor een aangenaam klimaat in gebouwen.

De marktleider in klimaatbeheersing

Mark Climate Technology is een internationaal bedrijf dat zich richt op klimaatbeheersing van grotere gebouwen. Dit doet Mark al sinds 1945. Dat is al meer dan 70 jaar! Het zal dus geen verbazing wekken dat Mark bekend staat als marktleider op het gebied van klimaatbeheersing. Mark begon met werkzaamheden in Nederland, maar richt zich al enige tijd op internationale klanten. Mark heeft verkoop- en servicevestigingen in Duitsland, Belgie, Ierland, Polen, Roemenie en natuurlijk Nederland. Daarnaast heeft Mark twee productievestigingen: in Nederland en Ierland. Een behoorlijk grote speler dus. En weet je wat het grappige is? Mark is nog altijd een echt familiebedrijf. Het bedrijf wordt nog altijd bestuurd door de familie Bruinsma. Zij doen dit met veel oog voor de klant.

Verschillende soorten producten die zorgen voor een stabiel klimaat

Mark Climate Technology staat bekend om stevige en betrouwbare producten. Alle producten van Mark worden ook daadwerkelijk "in house" ontwikkeld en geproduceerd. Mark houdt zich onder andere bezig met luchtverwarming, stralingsverwarming, luchtbehandeling en meer.

Met wat voor projecten houdt Mark Climate Technology zich bezig?

Mark richt zich vaak op grote en uitdagende projecten. Denk aan het ventileren van Bitcoin Noord-Holland of het verwarmen van West Coast Harley-Davidson. Het leuke is, dat Mark zich altijd opstelt als een betrokken partner. Wanneer je een kijkje neemt in de recensies, tref je eigenlijk enkel positieve verhalen aan. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het persoonlijke niveau waarop Mark nog steeds met haar klanten omgaat!