3 tips voor het kiezen van de juiste dakdekker

Het vervangen van uw dak is een grote beslissing. Vanzelfsprekend wilt u de beste dakdekker voor de klus. Maar hoe weet je waar je op moet letten? De meeste mensen zullen een dak maar één keer in hun leven vervangen. Het is een grote investering en u wilt zeker weten dat u het juiste bedrijf kiest. Hier zijn 3 vragen die u moet stellen voordat u een dakdekkersbedrijf kiest.

1. Vraag hoe lang de dakdekker al actief is

In veel gevallen staan ​​huiseigenaren de prijs toe om de aannemer die ze kiezen te dicteren. Zoals met de meeste dingen in het leven, krijg je waar je voor betaalt. Als u kiest voor een dakbedekkingsbedrijf dat u een spotprijs kan bieden, maar geen lijst met tevreden klanten kan verstrekken, krijgt u waarschijnlijk een ondermaatse installatie.

2. Controleer licenties en verzekeringen dubbel

Dakreparatie is een gevaarlijke klus, daarom raden we huiseigenaren nooit aan het zelf op zich te nemen. Het is belangrijk om over de juiste gereedschappen, materialen en veiligheidsuitrusting te beschikken. Het is ook belangrijk om ervaring te hebben. Gerenommeerde dakdekkers hebben de vereiste vergunningen en licenties voor elke klus die ze uitvoeren. Een dakdekker van hoge kwaliteit zal ook alle vereiste verzekeringen voor zijn werknemers hebben, die hen dekt in het geval iemand gewond raakt tijdens de installatie van uw dak. Als huiseigenaar mag u nooit samenwerken met een aannemer die geen bewijs kan leveren van een goede verzekering voor zijn werknemers.

3. Kijk naar eerder werk