Reden om uw bedrijfspand te laten reinigen

Zelf uw bedrijfspand reinigen is een tijdrovende klus. Maar toch is het regelmatig reinigen van uw bedrijfspand van essentieel belang. Naast hygiene brengt het ook diverse voordelen met zich mee. Laat u uw bedrijfspand al reinigen?

Bedrijfspand reinigen zorgt voor:

Een goede eerste indruk

Je bedrijfspand reinigen zorgt voor een goede eerste indruk die u maar 1 keer kan maken. De buitenkant van uw bedrijfspand is de eerste indruk dat men over uw bedrijf krijgt. Zorg daarom voor een schone gevel en ramen, reclameborden en deuren. Als niet schoon oogt, verwacht men dat het er van binnen ook zo uit zal zien! Uw bedrijfspand is immers uw visitekaartje van uw bedrijf. Een vies pand is niet bepaald representatief.

Voorkom dure herstelwerkzaamheden

Een aangetaste gevel geeft niet alleen een slechte indruk. Het niet onderhouden van uw gevel kan leiden tot beschadigingen in uw bedrijfspand. Het herstellen van deze beschadigingen is erg prijzig.

Voorkom ongedierte

Ongedierte kan in en rondom uw bedrijfspand voorkomen. Daarom is het zaak dat u uw bedrijfspand van binnen en van buiten laat reinigen. Ongedierte kan leiden tot schade en brengen veel bacterien en virussen met zich mee. Bovendien geeft dit een slechte indruk af richting uw klanten. U wilt niet gezien worden als een onhygienisch bedrijf. Dit geeft het personeel en uw klanten geen goede indruk.

Verlaag uw ziekteverzuim

Een schone werkplek draagt bij aan een lager ziekteverzuim. Door tijdig schoon te laten maken, krijgen bacterien minder kans. Door uw bedrijfspand te laten reinigen, zal het ziekteverzuim dalen en worden kosten bespaard. Win-win dus!

Verhoog de productiviteit van het personeel

Een schoon pand zorgt niet alleen voor een lager ziekteverzuim. Een opgeruimde omgeving draagt bij aan een hogere productiviteit van het personeel. Uit onderzoek blijkt dat men een rommelige omgeving als een mentale belemmering ervaart. Hierdoor kan men minder goed een probleem oplossen. Een schone werkomgeving heeft dus invloed op uw werkprestaties. Snel opruimen dus!